Izbornik
Pretraživanje...
Moj račun
0
Dostava: Besplatna
Sveukupno: 0,00 kn
Pregled košarice
Početna AMDS blog AMDS by Amadeus ponovno oduševljava Berlin!

AMDS by Amadeus ponovno oduševljava Berlin!

22.01.2015.

Nakon premijere u srpnju 2014. godine, AMDS by Amadeus ponovno je jedini hrvatski brand s pozivnicom za berlinski modni sajam Panorama koji prati prestižni Berlin Fashion Week.

U Berlinu se od 19. do 23. siječnja odvija prestižni Berlin Fashion Week, na kojem se okupljaju vrhunski svjetski modni brandovi s najavom najvažnijih trendova i tendencija u narednoj sezoni, a paralelno s njim i modni sajam Panorama Berlin, na kojem se i ovaj put predstavlja hrvatski brand AMDS by Amadeus.


Uz vodeća svjetska traper imena, AMDS by Amadeus ponovno oduševljava prepoznatljivim dizajnom trapera, vrhunskim materijalima i obradama, gdje pozornost na trend u detaljima dolazi kao standard koji osigurava pozicioniranje na svjetskoj modnoj sceni.

Reakcije posjetitelja AMDS izložbenog prostora potvrđuju iskorak u traper modelima, koji su atraktivniji no ikad prije. Razigranost s ručnim obradama brušenja i trganja, hrvatskom brandu AMDS by Amadeus pripisuje bezvremensku notu.

Najavu za inspirativnu kolekciju za sezonu  jesen/zima 2015/2016., pogledajte u galeriji slika snimljenih u izložbenom prostoru u Berlinu!