Izbornik
Pretraživanje...
Moj račun
0
Dostava: Besplatna
Sveukupno: 0,00 kn
Pregled košarice
Početna AMDS blog Intervju sa modnom blogericom Marijom N. sa bloga "Ormar i ja"

Intervju sa modnom blogericom Marijom N. sa bloga Ormar i ja

12.07.2016.

Pratite Marijin blog "Ormar i ja"? Trebali bi jer je pravi mali portfolio ludih, ali nosivih kombinacija te mlade crvenokose blogerice uslikane kroz objektiv fotografkinje Marije Laća.

 

Najdraži kroj traperica?

 Najdraži kroj traperica mi je skinny jeans & mrkva kroj. Sve boje dolaze u obzir!

U ormaru imaš najviše..?

U ormaru imam najviše čarapa i haljina...

Tvoje modno pravilo?

Pravilo kojeg se držim pri odijevanju je da nema pravila i da je sve moderno. Vjerujem da je po pitanju mode sve stvar stava!

Najbolja selfie lokacija?

Najbolja selfie lokacija, hm... Što sterilniji uvjeti to bolje! Dnevno svjetlo, ali zatvoren prostor i po mogućnosti bez znatiželjnih očiju dok se slikam (hahaha)

Najluđi događaj sa snimanja?

Najluđi događaj sa snimanja je definitivno paljenje dimnih bombi na javnom mjestu gdje se pojavila policija u ophodnji, a mi smo se pravile kao da se ništa nije dogodilo, 2 ulice dalje smo nastavile. Jednom se živi i samo jednom smo mlade! Marija i ja smo tandem za pamćenje!  

 

Drugi ludi događaj je bio kad sam ušla u Dravu na divlju plažu pozirati za fotke i upala u živo blato, moj prijatelj fotograf Marin je bacio aparat u pijesak i spašavao me. Začudo ja sam samo mirno rekla :"Bez panike, ali ja sam utonula do koljena, možeš li doći po mene." Vadili smo pijesak tjednima poslije iz opreme! Sve to pišem u knjižicu iskustava, no uglavnom nikad nije dosadno!

 

Fotografije: Marija Laća

Styling: Marija Nikšić (Blog Ormar i ja)

Odjeća: traperice (AMDS jeans), traper majica (AMDS jeans)