Izbornik
Pretraživanje...
Moj račun
0
Dostava: Besplatna
Sveukupno: 0,00 kn
Pregled košarice
Početna AMDS blog Prvi Hrvatski brand na tjednu mode u Berlinu

Tjedan mode

09.09.2014.

Neslužbeno su Berlinčani uvijek diktirali modni tempo ostatku zemlje, ali sada je i službeni "modni pogon" u glavnom gradu Njemačke ponovno onako jak kako je bio nekada. U Berlinu se od 2. do 7. srpnja održavao 13. po redu Berlinski tjedan mode, koji je u metropolu doveo glamur, zvijezde i velike firme.

Veliki internacionalno poznati modni dizajneri i mladi, još nepoznati kreatori predstavljaju ovdje svoje najnovije ideje za slijedeću sezonu. Time Berlin uz New York, London, Milano i Pariz ponovno postaje jedno od najvažnijih mjesta po pitanju mode i najnovijih modnih trendova. To je na otvorenju Fashion Week-a naglasio berlinski gradonačelnik Klaus Wowereit: “Tjedan mode u Berlinu je već odavno postao takozvani 'place to be' za sve one koji u svijetu mode nešto znače ili se tek pokušavaju probiti.”

Bogat fashion sadržaj upotpunili su poznati fashion sajmovi Bread & Butter i Panorama koji su se održali neposredno nakon Fashionweek-a.

Po prvi puta, uz poznate denim brandove (Timezone, Blue Monkey, Garcia, Gas, Carrera jeans )pojavio se hrvatski modni brand Amadeus Jeans sa kolekcijom proljeće/ljeto 2015.

Izlaganje je popraćeno sa denim kampanjom koju potpisuje poznati hrvatski fotograf Goran Čizmešija.